Antwoord op levensvragen

Een reading is er voor bedoeld om antwoorden te geven op levensvragen. Vragen over jou en over je relatie tot zaken en mensen om je heen. Het geeft inzicht in hoe patronen zijn ontstaan en wat je eraan kunt doen. Overigens is ‘doen’ vaak niet eens aan de orde. Door het ontvangen van een reading, verandert je systeem vaak als vanzelf en verandert ook de werkelijkheid om je heen op den duur.

Reading op overtuigingen

In een reading richt ik me heel specifiek op informatie in jouw onderbewustzijn die je weerhoudt van zijn wie je werkelijk bent. De informatie maak ik zichtbaar met behulp van automatisch schrift.

Ik maak op afstand contact met jouw systeem en check allereerst naar aanleiding van jouw vragen of er informatie beschikbaar is voor je op dit moment en of ik iets daarin iets voor je kan betekenen. Vervolgens ga op ik zoek naar antwoorden. Of eigenlijk, ik stem me af op jouw gehele systeem en ontvang wat dat jou wil vertellen. Jouw vragen zijn het beginpunt voor afstemming, maar veelal worden ook onderwerpen aangestipt buiten de vragen om. Er komt hoe dan ook naar voren wat er gezien wil worden.

De reading krijg je als digitale tekst per mail, voorzien van een praktische instructie en integratie advies. Het document bestaat uit 5 tot 8 A4 pagina’s tekst (bij een uitgebreid consult). Na het (meermalen) lezen van de tekst, zal je geest als vanzelf het oude vervangen door het nieuwe. En wanneer je geest verandert, verandert ook de afspiegeling daarvan in je leven. Je omgeving, je werk en relaties.¬† Een bijna moeiteloze manier van veranderen.

Bijna moeiteloos veranderen

De verandering an sich, daar hoef je niets in te doen. Als jouw geest een draai maakt, draait jouw realiteit daarin mee. Soms duurt dit even, materie heeft tijd nodig om mee te gaan, maar uiteindelijk verander jij en daarmee je leven.

De moeite die in deze manier van aanpak zit is allereerst de bereidheid hebben om je eigen illusies door te prikken. Om in te zien dat je zelf verantwoordelijk bent voor alles in je leven. Jouw leven is een afspiegeling van wie je bent, maar vooral ook van wat jij (onbewust) denkt. Dit betekent niet dat je er ook iets aan hebt kunnen doen. Het meeste is immers onbewust. Opgebouwd in je jeugd, overgedragen vanuit de generatie of het collectief. Je hebt geen schuld, maar draagt wel de verantwoordelijkheid. Voor jezelf.

De tweede moeite die in deze aanpak zit, is het ongemak dat soms na de reading kan optreden. Dit is voor iedereen verschillend, maar het kan zijn dat emoties loskomen, vermoeidheid zich aandient of dat je zelfs grieperige verschijnselen krijgt. Je lichaam moet letterlijk mee in de verandering. De ervaring leert, dat de nasleep van een reading zich altijd aanpast op wat je in je leven kunt dragen nu. Soms gaat de integratie heel snel, binnen een dag of weekend. En soms gaat het geleidelijk in enkele weken. Afhankelijk van wat in jouw leven past.

Wil je meer weten? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen.

Heb je interesse in een reading? Mail me dan op info@jessicazwart.nl