Praktische informatie

Een reading is eigenlijk een onderzoek. Naar wat onder de oppervlakte speelt. Dit onderzoek kan zowel persoonlijk zijn (voor volwassenen 30+ jaar) als voor je kind (t/m 7 jaar). Hieronder meer informatie over een persoonlijk consult voor volwassenen. Wil je meer weten over een kinderconsult? Kijk dan voor informatie en tarieven op deze pagina. 

Persoonlijk consult

Een reading start altijd met een vraag van jouw kant. Welke vragen heb je of op welke thema’s wil je helderheid? Je kunt hierbij denken aan heel specifieke vragen zoals:

  • Ik heb een baan, maar voel me er niet helemaal thuis. Wat is er aan de hand?’
  • Wat zijn mijn echte kerntalenten, mijn missie? En wat heb ik nodig om dit meer te leven?
  • Ik heb geen partner en zou dat wel graag willen, denk ik. Wat staat me te doen?
  • De relatie met een vriend/vriendin loop niet lekker. Hoe komt dat?
  • Ik neig naar … verslavingen, waarom doe ik dit?
  • Ik heb rug/nek/…. pijn. Wat is de onderliggende boodschap van mijn klachten?

Een thema dat in je leven speelt kan ook een ingang zijn. Denk aan voorbeeldthema’s zoals ‘ruimte innemen’, ‘vriendschap’, ‘gezondheid’, ‘werk’, ‘liefde’, etc. Als je geen specifieke vragen of thema’s hebt of dit open wilt laten, kun je simpelweg de vraag stellen; ‘wat wil er op dit moment in mijn systeem gezien worden’?

Check & Intake

Voorafgaand aan een consult check ik altijd eerst of er informatie voor je beschikbaar is n.a.v. je vragen. Of jouw systeem mij toegang verschaft om informatie zichtbaar te maken. Zo ja? Dan plannen we een intakegesprek middels videobellen. Tijdens dit gesprek vertel je je vragen en geef ik je advies over welk type consult voor jouw vraag of vragen het meest geschikt is. Een video intake kost €29 en duurt ongeveer 15-20 minuten. Het advies dat je krijgt is vrijblijvend. Helemaal aan jou of je voor een reading gaat of niet.

Ik werk op afstand. De reading voer ik voor je uit en krijgt je binnen 5 werkdagen per mail in een PDF bestand. Als je behoefte hebt aan napraten extra vragen wilt stellen dan kan dat: hiervoor bied ik videoconsulten aan vanaf 30 minuten tot 90 minuten. Net wat je wilt. Het uurtarief is €100 (geen btw van toepassing)

Heb je interesse in een reading? Neem dan vrijblijvend hier contact op.

(er is geen btw van toepassing op de tarieven)

Intakegesprek (videobellen) – € 29,-

Iedere reading start met een intake. Tijdens dit gesprek is het niet belangrijk dat je volledig bent of je hele achtergrond vertelt, het gesprek dient vooral om jou te zien en horen en je van een goed (vrijblijvend) advies te kunnen voorzien. Ook krijgen we samen zicht op de vragen die je wilt stellen.

Uitgebreid Consult – € 179,-

Bij een uitgebreide reading, kun je 5 vragen stellen. Je ontvangt naast een antwoord op je vragen tevens altijd uitgebreide informatie die hoe dan ook gezien wil worden in je systeem. De reading omvat 6-9 A4 pagina’s met getypte tekst.

Een uitgebreid consult is inclusief een reading op ondersteunende middelen en oefeningen. Ook komt er in de reading naar voren hoeveel integratietijd je naar verwachting nodig hebt.

voorbeeld uitgebreid consult – Reading Automatisch Schrift

Uitgebreid Vervolg Consult € 155,-

Heb je in het afgelopen jaar een uitgebreide reading bij mij gehad, dan kun je een vervolg consult aanvragen. Je kunt wederom maximaal 5 vragen stellen en het document dat je ontvangt is vergelijkbaar met een uitgebreid consult.

Kort Consult – € 129,-

Een kort consult is bedoeld om helderheid te krijgen over een specifiek onderwerp. Je kunt 1-2 vragen stellen over een bepaald thema. Dit is geschikt als je over één specifiek onderwerp iets zou willen weten en/of als je op een laagdrempelige manier eens kennis wilt maken met mijn werkwijze. De reading omvat 3-5 pagina’s met getypte tekst en is inclusief een advies over een eventueel vervolg.

voorbeeld kort consult – Reading Automatisch Schrift

*Soms blijkt na afstemming op je systeem, dat je op eigen kracht eerst nog een stap te zetten hebt alvorens de oude verhalen uit je systeem kunnen worden gewist. In zo’n geval kan ik je een richtinggevend consult aanbieden. Kort of uitgebreid. Ik zal je hierover informeren wanneer dit van toepassing is.
Videoconsult €110 / uur

Heb je al eens een reading gehad bij mij en wil je nadien ondersteund worden in de integratie hiervan? Dan bied ik extra ondersteuning in de vorm van videoconsulten. In dit consult kun je al je vragen stellen en sparren over de reading of onderwerpen die opkomen naar aanleiding van de reading. Het consult duurt minimaal 30 en maximaal 90 minuten. Net wat nodig is en/of we afspreken.

Heb je interesse in een reading? Laat het me weten. Ik voel vrijblijvend voor je in of en wat ik voor je kan betekenen.