Over mij

Ik ben Jessica Zwart, geboren in 1981 in Zaandam, en werk als reader.

In de loop van mijn ontwikkeling heb ik menig therapie, methode en cursus gevolgd. Vooral om de verbinding tussen mijn lichaam en geest te leggen. Als die verbinding eenmaal gelegd is, heb je instrument in handen om steeds soepeler door veranderingen heen te gaan.

Bij een verandering draait het eigenlijk altijd om het opnieuw programmeren van je geest en het loslaten van ‘trauma-energie’ uit je lichaam. Je lichaam MOET mee. Die moet spanning verwerken die in je leven ontstaan is door de gedachtekronkels en het zelf gecreëerde harnas. Wanneer beiden gedaan zijn, de spanning uit je lichaam en de overtuiging uit je geest gewist, kun je het werkelijk gaan leven. Je nieuw verworven zelf.

De geest als ingang
Bij sommigen is het lichaam de ingang om transformaties in gang te zetten. Door lichaamswerk maak je oude energie vrij en gaat soms zelfs de geest mee. Voor mij was dit echter hard werken. Ik heb een sterke geest en zolang de overtuiging nog aanwezig was, liet het de spanning in mijn lichaam niet vrij.

Daarom heb ik voor een andere ingang gekozen die beter aansluit bij mensen met een mentale focus, sterke geest en/of veel controledrang: de geest als ingang om transformaties in te zetten. Een milde methode met een groot effect.

Reading en automatisch schrift
Mijn hele leven pas ik reading toe en sinds 2012 werk ik dagelijks met automatisch schrift. Inmiddels zet ik dit heel gericht in; om los te komen van oude verhalen (je conditionering) en steeds dichterbij de versie te komen die je werkelijk bent. Het levert je bevrijding op. Loskomen van innerlijke spanning en steeds soepeler door je leven bewegen, gewoon, zoals je echt bent.

Ik schrijf naar aanleiding van levensvragen. Onderzoek wat er in het verleden is gebeurd en op welk moment je systeem heeft besloten om een bepaald gedachtepatroon te creëren. Een gedachtepatroon dat niet helpend is en je on-vrij maakt. Deze gebeurtenissen zijn vaak uit het leven zelf, maar veel vaker uit generatielijnen voor jou of zelfs uit heel andere levens.

De geest in de draaimolen
Mijn ervaring is, dat wanneer je het oorspronkelijke verhaal onder ogen krijgt, je geest als vanzelf een draai maakt. Een shift. Soms gaat het lichaam mee door een grote gaap of rilling, maar andere keren is het een huilbui, hoofdpijn, griepverschijnselen of wordt je plots heel moe. Oude energieën moeten eruit. Gedrag, voorkeuren en bijvoorbeeld eetpatronen kunnen langzaam of plots veranderen. Het gebeurt vanzelf.

Sterke geest?
Heb jij ook een sterke geest? Of voel je je geroepen om je eigen persoonlijkheid eens onder de loep te nemen? Je bent welkom. Stuur me een e-mail voor meer informatie en ik zal checken of ik ook iets voor jou kan betekenen.

Stralende groet,


info@jessicazwart.nl