Kinderfluisteren

Kinderfluister consult voor ouders en kinderen t/m 7 jaar

én voor oudere kinderen met een (meervoudige) beperking

Wat is kinderfluisteren?

Kindertolk, kinderfluisteraar, babyfluisteraar, kinderreader…het zijn allemaal benamingen die gebruikt worden voor iemand die kan  ‘communiceren met een kind zonder woorden’. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier, maar het doel is altijd om gedrag van een kind te vertalen naar een begrijpbare boodschap voor ouders.

Ik noem het ‘kinderreading’, omdat ik (energetisch) contact leg met het onderbewustzijn. ‘Het systeem’ van zowel ouders als kind. Daarbij kijk ik niet alleen naar wat het kind direct wil vertellen, maar ook naar de dynamiek tussen een kind en zijn/haar omgeving. Hoe ervaart een kind de buitenwereld?

Voor wie?

Voor kinderen t/m 7 jaar. Én voor oudere kinderen met een (meervoudige) beperking. Waarom deze doelgroep? Omdat ik met deze kinderen makkelijk kan communiceren. Ze staan nog dichtbij zichzelf en er is nog relatief weinig conditionering (ze zitten niet zo erg ‘in hun hoofd’). Daardoor staan ze erg open voor telepatische communicatie en kan ik makkelijk een gesprek met ze voeren.

Waarvoor een kinderfluister consult?

Het is bedoeld om antwoord te geven op jouw vragen over je kind t/m 7 jaar. Dit kan gaan over bijvoorbeeld zijn/haar gedrag, emoties, behoeften of psychische verklaring achter fysieke verschijnselen. Bijvoorbeeld:

 • spanningsklachten (fysiek / emotioneel)
 • huilen
 • slaapproblemen
 • onbegrepen gedrag
 • vermoedens van ongelukkigheid
 • vragen over opvang/school
 • willen weten wat je kind / baby nodig heeft

Het uitgangspunt is altijd dat het kind wordt gezien in wie hij/zij werkelijk is en wat hij of zij nodig heeft. Daarbij krijg je hele concrete handvatten over hoe je je kind kan ondersteunen en/of begrijpen. Het is heel duidelijk, praktisch en toepasbaar.  Het doel is dat je met de reading aan de slag kunt als ouder en zelfstandig op korte termijn verandering kan realiseren.

Goed om te weten…

Kinderen zijn sterk verbonden met hun ouders en/of verzorgers. Belangrijk om te weten is dat door die verbondenheid, ze hen voor een groot deel spiegelen. Daarom kijk ik niet alleen naar het kind, maar ook naar het systeem van de ouder(s) of verzorgers.

Als je vragen hebt over je kind, komt in de verklaring en het antwoord dan ook bijna altijd één of meerdere eigenschappen van jezelf naar voren. Je krijgt als ouder of verzorger dus ook een spiegel voor. Altijd met een positieve inslag, maar evengoed soms confronterend.

Hoe werkt een kinderfluisterconsult?

Als reader ‘lees ik het onderbewustzijn’ en ik doe dit op afstand. Meestal is een naam en geboortedatum voldoende om contact te kunnen krijgen. Ik hoor een kind dat ‘gewoon’ in m’n hoofd praten. Soms is een foto of even online-videocontact nodig om de verbinding tot stand te brengen. Als dat het geval is, vertel ik je dit bij aanvang.

Hoe dat technisch precies werkt, dat weet ik niet. Het is bij mij niet aangeleerd maar aangeboren. Ik stem gewoon af op een kind en die wil wel of niet met mij praten. Vervolgens ga ik schrijven en komt tot in detail naar voren wat er aan de hand is en wat eraan gedaan kan worden. Heel concreet.

Hoe verloopt een kinderfluister consult?

 1. Eerste afstemming (online formulier)

Op het intakeformulier kun je je vragen en enkele gegevens zoals namen en geboortedata invullen.  Op basis hiervan maak ik een eerste inschatting of ik iets voor je kan betekenen en of ik direct aan de slag kan voor je of dat er foto- of videocontact nodig is.

 1. Eventueel een intakegesprek (videobellen)

Een intakegesprek via videobellen duurt ongeveer 15 minuten. Tijdens dit gesprek zie ik graag jou en je kindje in beeld om jullie energie goed te kunnen ‘oppikken’. Jij hoeft daar niets voor te doen; ik klets wat met je kindje of speel een spelletje en veelal zijn enkele minuten al genoeg om het energetisch contact te leggen. Daarna kan je kindje iets anders gaan doen of bij je op schoot blijven zitten. Net wat de aandachtsspanne toelaat. Onderwijl bespreken we jouw vragen.

Aan het einde van het intakegesprek mag je besluiten of je door wilt gaan met de reading.

 1. Reading op schrift (via mail)

Ik ga voor je schrijven op basis van jouw vragen. Jij hoeft hier niets voor te doen; ik stem me op afstand op jullie af. Je krijgt dit per mail. Dit document bestaat uit ongeveer 7-8 pagina’s inclusief instructie. Het document is in duidelijke taal geschreven en spreekt veelal voor zich.

In deze reading wordt antwoord gegeven op 3 vragen:

 • Wat heeft je kind jou te vertellen?
 • De relatie tussen jou en je kind; hoe ondersteunen en versterken jullie elkaar?
 • Ten slotte ontvang je duidelijke antwoorden op jouw concrete vragen.
 1. Verdiepend nagesprek

Soms kan het fijn zijn over de reading na te praten en verdiepende vragen te stellen. Als je dit wilt, bied ik deze mogelijkheid d.m.v. (video)bellen.

Wat kost het?

Eerste afstemming – gratis
Op basis van je gegevens op het online formulier, maak ik een eerste inschatting of ik iets voor jullie kan betekenen. Deze afstemming is kostenloos.

Intakegesprek (video) – gratis
het videogesprek is voorbereidend op de reading en vrijblijvend. Aan het einde van het gesprek kun je besluiten of je door wilt gaan voor de reading of niet.

Reading op schrift (mail) – €179
De reading krijg je binnen 5 werkdagen na het intakegesprek per mail toegestuurd. Dit document spreekt voor zich, is duidelijk en je kunt er direct mee aan de slag.

Verdiepend nagesprek – €65 (optioneel)
Mocht je behoefte hebben aan napraten over de reading en extra vragen te kunnen stellen, dan kan dat. Door middel van (video)bellen kunnen we dieper op de reading ingaan.

Op deze bedragen is geen btw van toepassing.

Interesse?

Heb je interesse en wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Vul dan dit online formulier in en ik doe kostenloos een eerste afstemming voor je. Je krijgt zo snel mogelijk een eerlijk advies van me of ik iets voor je kan doen. Heb je vragen?  Stuur me een bericht en vermeld hierbij jullie geboortenamen en -data.

Ervaringen van anderen

Vader en moeder vragen zich af waarom hun zoontje van 8 maanden zoveel huilt, gespannen is spiertrekkingen heeft in zijn armpje. Ze hebben al een arts, fysio en osteopaat geconsulteerd. Tot op heden zonder al te veel resultaat. Ze hopen op een andere blik en oplossing middels reading.

Wat een feest der herkenning om te lezen, verbazingwekkend goed. En we kunnen er ook echt wat mee, we hebben écht antwoord gekregen op onze vragen en zijn de tips gaan toepassen. We merken nu na twee weken al dat het helpt; onze zoontje huilt veel minder en is meer ontspannen.

Moeder vraagt af hoe haar dochter van 7 jaar zich voelt en of ze iets mist in het gezin. Ook wil ze graag weten of haar dochter wel goed hoort. Ze heeft de indruk van niet al kunnen artsen niets vinden. Haar reactie op de reading:

Het klopt echt heel erg. Zelfs de manier waarop onze dochter ons altijd roept stond er precies zó in de reading beschreven. Het is net of ik even een lijntje heb om in het hoofd van m’n kindje te kijken. Heel fijn, want zo ‘clean’ krijg je de informatie nooit van henzelf te horen.

Moeder maakt zich zorgen over haar zoontje van 3 die niet graag bij haar lijkt te zijn. Ze vraagt zich af wat ze met hem kan doen dat het fijner wordt. Ook vertoont hij soms agressief gedrag naar z’n ouders en ook op school. Ze vraagt zich af wat er aan de hand is.

Wow, die komt binnen. Het is alsof ik zijn stem hoor terwijl ik het lees. Niet zijn echte stem, maar een soort zielsstem. Heel kernachtig is het en het komt heel intens binnen, op een hele positieve manier. Speachless ben ik….. Het enige wat in me opkomt is ‘Amen en halleluja’. Ik ben ook geraakt in m’n eigen pijn en heb tijd nodig om het te laten bezinken.